Strand, duin en zee

Buitendijks natuurgebied op loopafstand (1 km)

De B&B ligt aan de Duinen van Goeree met op 1 km het unieke buitendijkse natuurgebied De Kwade Hoek. Heerlijk om te wandelen of te struinen door de duinen, slikken en schorren. Een gebied waar je je nog echt alleen kunt wanen.

Voor meer informatie over de kwade Hoek en andere natuurgebieden op Goeree-Overflakkee, klik hier

Dorpen en stadjes

Historisch handelsstadje op 2 km 

Op 2 km afstand ligt het historische stadje Goedereede aan het einde van 1 van de 7 havenkanalen van Goeree-Overflakkee. Bezoek de toren van Goedereede en beklim de smalle stenen wenteltrap en geniet van het weidse uitzicht. Of geniet van een hapje en drankje bij een van de uitbaters aan de Markt.

Voor meer informatie over Goedereede en andere dorpen en stadjes, klik hier

Zeehonden spotten

Zeehondenopvang A Seal

Op 3 km ligt de zeehondenopvang A Seal, waar vrijwilligers zich dagelijks inzetten om de dieren te verzorgen zodat ze zo vlug mogelijk weer vrijgelaten kunnen worden. 

Wil je ze liever gezond zien zwemmen in de zee? Ga dan naar de Brouwersdam. Bij de spuisluis liggen ze vaak te wachten op lekkere vis.

Eten en Drinken

Culinair of gewoon een lekker patatje

Er is veel keuze aan eet- en drinkgelegenheden in de omgeving van Havenhoofd. Op 2 km in het pitoreske Goedereede is te vinden Restaurant de Gouden leeuwGasterij 't Sasje en Stadscafe Goeree. In Stellendam (4 km) kun je terecht voor een lekker patatje of diner bij 't Wapen van Stellendam of geniet van een heerlijke maaltijd met uitzicht over het Haringvliet bij Zoet of Zout (3 km) of Bästa (3,5 km). Of zoek het iets verderop in Ouddorp (8km). Of bezoek 1 van de strandpaviljoens langs de Brouwersdam.


Wandelen, fietsen of andere activiteiten en bezienswaardigheden

Vele fietstochten beschikbaar

Op de website van visiteGO.nl is informatie te vinden over alle bezienswaardigheden in de buurt. Van musea tot restaurantjes, van fiets- en wandelroutes tot vogelobservatoriums. Op visitgo.nl is volop informatie te vinden voor een gegarandeerde fijn verblijf op het eiland Goeree-Overflakkee.